Condicions de compra - Buff A Taula
17036
page-template-default,page,page-id-17036,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Condicions de compra

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA ON-LINE

1.- OBJECTE

Les presents condicions generals de contractació regulen l’adquisició de tots els productes i serveis oferts per BUFF BARCELONA, S.L. als seus clients a través de la pàgina web www.artenbuff.com.

Aquestes condicions generals estan complementades per l’Avís Legal, la Política de Cookies i la Política de Privacitat que el client pot consultar a la pròpia web.
La utilització d’aquesta web i / o l’adquisició de qualsevol dels productes i serveis que ofereix la mateixa implica l’acceptació expressa, plena i sense reserves per part de l’usuari de totes i cadascuna de les condicions d’ús i Condicions Generals de Compra aquí recollides, així com de l’Avís Legal, de la Política de Privacitat, i, si escau, de les condicions particulars que puguin regir l’adquisició de productes i serveis.
Has llegir les condicions generals de compra cada vegada que procedeixi a la contractació d’algun producte o servei, atès que les mateixes poden haver estat objecte de modificació des de l’última vegada que va accedir. A la fi de les mateixes es publicarà la data de l’última actualització per tal de poder-te informar sobre la versió que sigui d’aplicació a partir en aquest moment.

2. NATURALESA DE LA BOTIGA VIRTUAL

Els productes i serveis de la nostra botiga virtual estan destinats a consumidors finals, en el sentit establert pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries. En conseqüència, l’adquisició de productes i serveis està destinada a al consum propi de client o de les persones en nom de les quals aquest es trobi legalment autoritzat a actuar.
En virtut de l’expressat anteriorment, queda totalment prohibida la revenda dels productes adquirits a través del nostre servei de compra.
L’usuari declara ser major d’edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per vincular-se per les presents condicions generals a l’contractar, i accepta de forma expressa i sense excepcions que l’accés a l’servei de compra i la seva utilització estan sota la seva responsabilitat.
3. REGISTRE A LA WEB
Si el client accedeix per primera vegada a la web i vol realitzar una compra, haurà d’omplir el formulari de registre a què podrà accedir mitjançant l’apartat “Panell Clients”. A partir d’aquest moment, ja serà client de www.artenbuff.com.
Els codis d’accés (telèfon de contacte i contrasenya) tenen caràcter personal i intransferible, i és obligació de el client cuidar-lo. A més, el client és l’únic responsable de la pèrdua, sostracció o utilització no autoritzada de la seva contrasenya i de les conseqüències que d’això es puguin derivar.
En qualsevol cas, el client podrà accedir a les seves dades, modificar-los i cancel·lar-les a través de l’opció “El meu compte”, que trobarà a www.artenbuff.com.
4. OPERATIVA DEL SERVEI DE COMPRA

4.1.- Gamma de productes i aplicació de preus

BUFF BARCELONA, S.L. garanteix el preu del dia en què es va fer la compra, sigui quin sigui el dia en què es faci el lliurament. Els preus de l’servei de compra inclouen l’impost sobre el valor afegit (IVA) aplicable.

Els productes, juntament amb les seves característiques i preu, apareixeran en pantalla. Els preus de la botiga online són aplicables exclusivament a les compres realitzades en aquest canal de venda.
BUFF BARCELONA, S.L. es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol cas i sense previ avís, els preus dels productes, així com a suspendre o cancel·lar la seva venda de forma temporal o definitiva.

4.2 Preparació i lliurament de les comandes

BUFF BARCELONA, S.L. garanteix l’existència de tots els productes que s’ofereixen al portal, tot i que, puntualment, pot produir-se alguna falta de disponibilitat en el moment d’efectuar la comanda. En cas de donar-se aquesta circumstància, BUFF BARCELONA, S.L. contactarà al més aviat amb el client per informar i oferir una solució a l’respecte.
La informació dels productes de www.artenbuff.com són dades facilitades pels nostres proveïdors (fabricants de les marques). BUFF BARCELONA, S.L. no es responsabilitza dels errors o omissions que poguessin aparèixer a la pàgina.
Els productes se subministraran amb els accessoris i característiques determinades pel fabricant. Les fotografies poden mostrar accessoris que es venen per separat. BUFF BARCELONA, S.L. informa que la imatge dels productes que apareixen a la botiga on-line pot variar dels productes finalment lliurats.
Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web gestionats per tercers. En cap cas BUFF BARCELONA, S.L. es fa responsable dels continguts o el funcionament d’aquells llocs web.
4.3 Lliuraments i devolució de comandes

4.3.1 Lliuraments

Els enviaments des del nostre magatzem es realitzaran en un termini de _____ dies hàbils (no s’inclouen els dissabtes, diumenges i festius